Search found 1885 matches

by maik
Sat Mar 20, 2010 11:23 am
Forum: Discussion
Topic: Constrictor Mission
Replies: 53
Views: 13875

Ok, thanks for clarifying. The mission did start with "...stolen at planet X" but I remember reading that the mission starts in galaxy #1 while I was already in galaxy #2 so didn't pay much attention to the planet's name... Hope that doesn't mean I cannot complete the mission anymore :s

Cheers,
-Maik
by maik
Sat Mar 20, 2010 9:46 am
Forum: Discussion
Topic: Constrictor Mission
Replies: 53
Views: 13875

can't find it...

I've been spending days now cruising around galaxy #2 (I was already there when the constrictor mission started) and have not come across a single hint about its whereabouts. Just to keep my sanity: hints would appear on the planet description screen ('7' key), right? Would they also appear if I sel...
by maik
Sat Mar 13, 2010 3:35 pm
Forum: Oolite-Mac
Topic: Oolite Keymapper
Replies: 31
Views: 32031

No worries, I don't expect 24h turnaround times ;-) Thanks for taking it up!

Cheers,
-Maik
by maik
Sat Mar 13, 2010 3:30 pm
Forum: Oolite-Mac
Topic: building oolite from scratch
Replies: 20
Views: 8890

yeayyy, confirmed :)
by maik
Sat Mar 13, 2010 1:44 pm
Forum: Oolite-Mac
Topic: Oolite Keymapper
Replies: 31
Views: 32031

suggestions

Hi, thanks for posting the keymapper, I just tried it out :) A few suggestions for further improvements: * show the currently active key for each function. I haven't memorized all keys yet (some I came across I didn't even know existed). So I either have to look it up in the manual or mess it up... ...
by maik
Wed Mar 10, 2010 9:41 pm
Forum: Oolite-Mac
Topic: building oolite from scratch
Replies: 20
Views: 8890

I found out what causes the problem: It is indeed a result of $SNAPSHOT_MACROS being defined as "", thanks Getafix. If I put some compiler option like -Dmaik in there it works. The comments in the file say that this is overwritten by some nightly Mac script. Is this something that I have to do? Leav...
by maik
Wed Mar 10, 2010 8:41 pm
Forum: Oolite-Mac
Topic: building oolite from scratch
Replies: 20
Views: 8890

Thanks for giving it a shot! I'll investigate in that direction...

Cheers,
-Maik
by maik
Wed Mar 10, 2010 8:05 pm
Forum: Oolite-Mac
Topic: building oolite from scratch
Replies: 20
Views: 8890

It's there, although it's in line 338 ;-)
by maik
Wed Mar 10, 2010 2:31 pm
Forum: Oolite-Mac
Topic: building oolite from scratch
Replies: 20
Views: 8890

Good to know. However, after switching to TestRelease config the error remains the same...
by maik
Wed Mar 10, 2010 12:50 pm
Forum: Oolite-Mac
Topic: building oolite from scratch
Replies: 20
Views: 8890

building trunk: compiler exits with error code 1

Hi, I just checked out trunk from svn and tried building it. My setup: OSX 10.6.2, XCode 3.2 Active SDK: Use Base SDK Active Configuration: Deployment Active Target: oolite Active Architecture: i386 I added libpng-1.4.1 as 'libpng' in the deps/Cross-platform-deps folder When compiling Universe.m, gc...