Oolite Bulletins

For information and discussion about Oolite.
It is currently Sat Oct 20, 2018 8:25 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jan 15, 2018 6:30 pm 
Offline
Competent
Competent

Joined: Wed Jul 12, 2017 12:53 pm
Posts: 45
Another one from the logfile. I noticed this:

19:17:42.919 [gnustep]: 2018-01-15 19:17:42.919 oolite[28498:28498] File NSPropertyList.m: 1013. In parsePlItem Missing semicolon in dictionary at line 1627 char 34547

I'm guessing that it's most likely a bug in a plist in one of the OXPs I have installed, but I have 168 (!) installed so I don't really fancy doing a binary search! I've tried turning on various bits of debugging logging but I can't persuade it to actually print the name of the file with the problem so far... any pointers?

Cheers,


Top
   
PostPosted: Sat Feb 24, 2018 12:21 am 
Offline
---- E L I T E ----
---- E L I T E ----

Joined: Sat Sep 12, 2009 11:58 pm
Posts: 1038
Location: Essex (mainly industrial and occasionally anarchic)
That's a good question but not one I can answer. Perhaps someone more relevantly knowledgeable can chime in?


Top
   
PostPosted: Sat Feb 24, 2018 1:27 am 
Offline
Commodore
Commodore
User avatar

Joined: Tue Jan 21, 2014 10:37 pm
Posts: 2199
Location: [p]laying [h]ard and [k]icking [b]utt somewhere in G7...
Do you have the Developer Release installed? That might help expand what is written to the log and help identify the source.

_________________
My OXP's
YouTube: Oolite Teaser Trailer


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 23 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited