Oolite Bulletins

For information and discussion about Oolite.
It is currently Wed Nov 14, 2018 12:23 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Tue May 04, 2010 12:16 pm 
Offline
Average
Average

Joined: Tue May 04, 2010 12:05 pm
Posts: 15
Location: Gateshead
After not being able to get Oolite to give me any sound under lucid I've downloaded and compiled as per the instructions and still the problem remains.

A look in the log file shows the following:

[log.header]: Opening log for Oolite version 1.73.4 (x86-32 test release) under Linux at 2010-05-04 13:03:36 +0100.
1 processor detected.
Oolite Options: [Procedural Planets] [Docking Clearance] [Wormhole Scanner] [Target Incoming Missiles]

Note that the contents of the log file can be adjusted by editing logcontrol.plist.

[joystickHandler.init]: Number of joysticks detected: 1
[sdl.init.audio.failed]: Mix_OpenAudio: No available audio device

I've ripped out Pulse Audio and have the box set to use ALSA the same as my jaunty setup where oolite ran perfectly, any ideas please?


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited